mandag 12. september 2011

Nok en god kamp mot Madla 2

100-0 kunne resultatet blitt dersom vi hadde fortsatt i samme tempo som vi gjorde fra start i dag. 2-0 var stillingen i det vi passert minuttet, og da var det fortsatt 49 minutter igjen :-)
Foruten en god start bar starten av kampen preg av at himmelen hadde åpnet seg en times tid før kampstart. De som ikke var godt kledd med regntøy var sannsynligvis våte gjennom alle klær lenge før kampstart.

Etter kort tid i første omgang var det på tide å ta frem kulerammen. 4-0 var resultatet. Da synes visst guttene det var på tide å vise litt gjestfrihet. Plutselig lot vi Madla komme tilbake i kampen uten å vinne taklingene. Resultatet var at stillingen var 4-4 etter noen minutter. Heldigvis tok vi oss i sammen og kunne gå til pause med 7-5 ledelse.

En gjeng med våte supportere er fornøyde med at regnet tok en pause i annen omgang.

Annen omgang var jevnspilt. Det tok lang tid uten at noen av lagene klarte å få uttelling. Vi lå stadig foran og hadde kontroll på kampen. Vi var imidlertid ikke bare fornøyd med å "kruse" inn til seier. I pausen ble vi nemlig enige om at også annen omgang skulle vinnes noe vi også gjorde til slutt. Annen omgang ble vunnet med 2-1 og kampen ble vunnet 9-6.