tirsdag 22. mai 2012

Det ble varmt på Tananger

Dagens kamp mot Havørn var opprinnelig satt opp på grusbane, men da det var ledig på gressbanen like ved spilte vi der. Temperaturen viste 27 grader, så det ble en varm fornøyelse.

Med årets største bane hadde nok Havørn en fordel. Vi har slitt litt tidligere når banene blir for store. Gresset var ikke klippet på et par dager. Dette gjorde at ballen stoppet fort opp, noe som gjorde jobben på banen enda tyngre. Så til kampen ...

Tidvis mye bra. Andre perioder hang vi ikke med og lot Havørn score endel mål før vi igjen kom inn i kampen. HAvørn vant begge omgangene 5-1. Totalt 10-2. Fortjent seier, men som sagt hadde vi bra perioder, og ikke minst flere målsjanser som burde endt i scoring dersom vi hadde vært litt mer bestemte foran mål.

Vi håper ikke noen representanter for Norges sprintlandslag overvar kampen for da er det mulig de overtaler Ramadhan til å bli sprinter. I første omgang så det ut som han lot Havørnspillerne lure seg en gang, bare for å sprinte dem opp hver gang. BRA !! Einar hadde ogsp en god førsteomgang på andre backen og gikk godt til i taklingene.

Ellers må dagens første Tastamål nevnes. Vi scorte ikke fleste mål i dag, men vi scorte det fineste. Patricks skudd gikk innom begge stengene før den gikk i mål.

Godkjent innsats av resten av laget og.

PS ! Det går rykter om at vår neste motstander, Havørn tapte 17-1 mot Madla 2 i dag. Kan vi håpe på seier neste onsdag ???