mandag 14. mai 2012

Uavgjort mot Vaulen

Årets første uavgjort kamp kom i hjemmemøtet med Vaulen. Det var jevnt fra start, men Vaulen var litt tøffere enn oss foran begge mål og scoret 2 mål før pause. Litt flatterende var det 2-0 til Vaulen til pause.

Hvem tror vi an vinne denne kampen ? var spørsmålet vi stilte i pausen. Alle svarte ja og vi gikk ut til annen omgang for å vinne krigen.

Patrick gav oss redusering til 2-1 når han fikk klokkerent treff med strak vrist. Like etter kom Andreas gjennom i midten og utlignet. Kampen bølget frem og tilbake nå, men Vaulen tok nok en gang ledelsen.

Andreas fikk kjempetreff g scoret sitt andre for dagen. Dette viste seg å være dagens siste mål og kampen ebbet ut med 3-3.

Stort sett god innsats bakover på banen i dag. Vaulen kom gjennom alene et par ganger hvor Jonas måtte i aksjon, men vi slapp sjelden motstanderne bak oss. Fremover har vi fortsatt noe å jobbe med når det gjelder bevegelse uten ball, men vi ser hele tiden fremskritt.