onsdag 30. mai 2012

Seier mot Hundvåg 2

Kjempekamp mot Hundvåg i dag. Vi hadde relativt god kontroll fra start til slutt og ledet hele kampen fra vi tok ledelsen etter 1 min.

Gode tendenser til samspill som resulterte i tellende resultater. Christian (3), Jakob (3), Andreas (2), Avdyl og selvmål/Bilal laget målene våre. Vi ledet 4-1 til pause og ble enige om at det var mulig å gå for 10. Full innsats også i annen omgang gav en underholdende kamp. Vi var nok vel offensive til tider og gav Hundvåg en del målsjanser når vi gikk i angrep med 5-6 spillere samtidig.

Christian ser ut som han er i ferd med å "ta en Messi"

I bakgrunnen dagens myndige dommer.

Mot slutten satset vi litt ekstra på å nå 2-sifret og "leide inn" Avdyl et par minutter på stillingen 9-3. Resultatet ble at vi vant kampen 10-3 og Avdyl fikk kreditert et mål i dag også. (Kjekt for han som nettopp hadde fått en fotballeksjon av Bryne på G-99)

Hundvåg kunne pyntet på resultatet. De hadde en god rødhåret spiss som stadig skapte trøbbel for oss bakover på banen. 4 ganger traff han stengene :-)