onsdag 9. mai 2012

Seier mot Våganes

Tøff start på kampen også i dag. Våganes trengte 24 sek på å score kampens første mål og var litt mer aggressive enn oss foran begge målene i første omgang og ledet 4-2. 2 av målene var noen perler av langskudd som gikk i mål via tverrleggeren.

I annen omgang var det et mye mer agressivt Tasta lag som kom på banen. Det tok litt tid før vi fikk uttelling, men når målet kom var det den berømte ketchup effekten. Annen omgang ble vunnet 6-0 og kampen 8-4. Christian og Avdyl scoret 3 mål hver, mens Mathias og Kristian hadde hvert sitt. Kristian sitt mål kom med et hodestøt etter corner. BRA !!

Også bakover på banen tettet vi god igjen i annen omgang. Fredrik, Bilal, Patrick, Kristian og Mathias hadde stort sett full kontroll i omgang, og de ganger Våganes slapp gjennom var Jonas god å ha bakerst. Fredrik synes Jonas hadde litt for lite å gjøre på slutten av kampen og satte ballen i stolpen bak en forfjamset keeper.
Her tar Våganes avspark etter at Tasta for første gang i kampen tok ledelsen 5-4.

Avslutningsvis takk for innsatsen fra vårt trofaste publikum, og ikke minst til Asle for stødig kampledelse.