tirsdag 1. mai 2012

Jevn kamp mot Forus & Gausel

I fjor ble resultatene mot F&G henholdsvis 4-4 og 5-4 seier. Dermed lå det meste til rette for nok en jevn kamp. Det ble det også, men Forus & Gausel kom tidlig foran oss i målprotokollen og vi klarte aldri å komme helt ajour.

Vi lå bak 4-2 til pause etter 2 mål fra Roy.

Før annen omgang hadde vi god tro på at denne kampen var mulig å vinne. Spillemessig var vi på høyde med motstanderen, men foran begge målene var vi ikke aggressive nok. Vi hadde en sluttspurt og lå ett mål bak på et nærmeste, men når vi gikk for utligning på stillingen 7-6 var det helle Forus & Gausel som fastsatte sluttresultatet til 8-6.

Her går det gale i annen omgang og Kristian, Roy, Robert og Mathias kan bare konstatere at ballen går i mål.

Målene i annen omgang ble for øvrig satt inn av Mathias, Andreas, Kim Andre og Christian.

Dagens øyeblikk blir delt:
1) Kim Andres mål på langskudd som gikk 20 cm over målstreken via tverrleggeren, og
2) Treneren til Forus & Gausel som var helt rørt når laget hadde tatt sin første seier på måneder og år.