onsdag 2. mai 2012

Storseier mot Brodd 3

Litt forsinket kom kampen mot Brodd i gang 5-10 min over 7 i kveld. Dette skyldtes at det gikk kamper på banen før oss.

Vi kom litt tregt i gang med kampen og Brodd tok ledelsen for første og eneste gang i kampen for deretter kom det 6 strake Tasta mål. Avdyl var som vanlig lett på foten satte 4 eller 5 av disse målene, avhengig av om han får kreditert målet som siste var innom et grønt bein. Patrick scoret siste mål i omgangen på et godt langskudd. Pauseresultatet var 6-2 til Tasta. Brodd sitt siste mål kom like før pause etter årets klareste dytt i ryggen.

I annen omgang gikk det relativt lang tid før det ble uttelling for Tasta. Jonas stod som vanlig som en vegg i mål og holdt nullen hele omgangen til tross for flere gode Brodd sjanser. Fremover fikk vi endelig utteling. Andreas (2), Jakob og Avdyl fant nettmaskene. Dermed ble sluttresultatet 10-2.

Med minutter igjen av kampen kom en arg dommer å ville ha oss av banen. A-lagskampen mellom Brodd og SIF skulle begynne kl 20.00, men da vi kom seint i gang kom også den kampen seint i gang.

Ellers var det kjekt å oppleve at vi endelig vant en kamp på "stor" bane. Tidligere har vi hatt en tendens til å bli avkledd på kondisjon når vi spiller på halv 11er bane.