onsdag 16. mai 2012

Seier i våt kamp på Madla

Det regnet fra start til slutt når Madla tok i mot oss til kamp på kunstgresset på Madla. Første omgang var jevnspilt men som vanlig kom vi trekt i gang og Madla stod for målene innledningvis og ledet både 2-0 og 4-2 i første omgang.

Etter en sluttspurt gikk vi likevel til pause med 4-4.

I pausen var vi nok en gang enige om at dette var en motstander det var mulig å vinne mot. Det manglet bare litt mer "Først på ballen"- holdning. Som sagt så gjort.

Vi gjorde et lurt trekk bakover. Christian tok ansvar i midtforsvaret og stengte igjen. Robert hadde knapt skudd på seg mens Christian var på banen. Kun et langskudd gikk i mål i denne perioden. Fremover løsnet det for flere spillere og vi ledet på det meste 12-5.

På slutten slappet vi litt av og Madla scoret kampens siste 3 mål. Sluttresultat 12-8 til Tasta.

Gledelig at (nesten) hele laget kom på scoringslisten. Avdyl, Andreas, Kim Andre, Fredrik, Christian og Bilal fant nettmaskene. Det samme gjorde Mathias, men han glemte hvilken side av banen han var på. Kristians store sjanse kom på et hodestøt etter corner. Dessverre varkeeper med på notene og reddet på streken.